Extra Activiteit 11 maart Groningen

Op 11 maart 2022 is het zover, de extra activiteit van de SGN. Dit jaar zal deze dag plaatsvinden in het prachtige Groningen. Deze dag zal in het teken staan van het leren kennen van de stad, maar bovenal heel veel gezelligheid onder het genot van een drankje.

Op 11 maart worden jullie aan het begin van de middag verwacht op station Groningen, waarvandaan jullie in groepen, onder leiding van een Ubbolid, de stad zullen verkennen. Als jullie je helemaal thuis voelen in het Groningen zullen we met iedereen verzamelen op een voor veel Groningse studenten hele bekende locatie, namelijk de Suikerunie. Hier zullen we eerst genieten van een heerlijke pizza, om vervolgens de dag af te sluiten met een geweldige biercantus.

De prijs voor deze dag is 9 euro, dit is exclusief het bier dat gedronken wordt tijdens de cantus. De kosten van het bier zullen na de cantus evenredig verdeeld worden, dus houd je vooral niet in. Extra informatie over de dag zelf zal later bekend worden gemaakt via de mail. Houd vooral de informatie van je eigen vereniging in de gaten, want daar kan je je aanmelden!